Smuleliten

22 augusti 2006 - hiss och diss

Kategori: Dylika dumheter

Jag hissar:
Kanal 5 som greppar ledningen om tv-tittarna på tisdagar med "Gilmore Girls" tätt följd av "Desperate housewifes". Det gör knappast någon besviken.

Lauren Graham som spelar Lorelai i "Gilmore Girls". Hon är alltid stark i sin roll och jag väntar på att få se henne göra några fler filmroller.

Paris Hilton - FAKTISKT! För att hon under en fest, när någon började spela hennes låt, började mima till låten MIMA!!! Så långt från jantelag man kan komma och nästan barnsligt charmigt.

Jag dissar:
Alexis Bledel som spelar Rory i "Gilmore Girls". Hon fungerade i rollen så länge hon spelade tafflig highschool tjej. Men nu när hon ska spela collagebrud blir det bara pinsamt. Hon både ser ut och uppträder som en femåring och hade det inte varit för Graham hade jag slutat titta för länge sen!

Nichole Richie, eller snarare mediahorandet i sig. Nicole var vacker när hon var rund. Tack vare all positiv feedback när hon gått ner i vikt ser hon idag ut som om hon vore 80 år. Tragiskt framför allt för att hon fortfarande inte erkänner sin sjukdom.

Bajskorvar som ser ut som om Hulken har krystat ut dem. Hur fan kan så små katter ha så stora bajskorvar?!!? De borde lära sig att gå på toaletten...:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: