Smuleliten

13 augusti 2008 - Späckad dag

Kategori: Vardagligheter

Ska hämta pass, sätta in pengar på banken, betala räkningar, lämna tillbaka böcker på biblioteket, låna böcker på biblioteket till resan till Turkiet, köpa filmer för 384 kr som vi fick tillbaka från ett försäkringsbolag för att vi betalat för mycket - också att ha med på resan, städa vidare här hemma, lägga upp bröllopsbilderna, lägga upp fler bilder under
öppning av paketen, packa, packa ännu mer, bli hysterisk över att det vi behöver inte finns hemma och att det är bråttom, leka med Wii på yogabrädan jag fick av Dennis i födelsedagspresent - och kanske ännu mer saker, jag vet inte än.

Börjar trappa ner sömntabletterna som jag tar alldeles för många om nätterna. I natt tog jag "bara" en och en halv och sov därför uruselt. Mest låg jag faktiskt och läste Irvings "Garp och hans värld" och jag pendlar förskräckligt i mitt omdöme om författaren. Visst skriver han bra, men det är så högtravande och mastigt att jag ibland blir uttråkad, men sen några stycken längre bort blir jag engagerad igen...så jag kan inte bestämma mig. Verkligen inte.

Idag ska vi också ta en titt på ett par filmklipp från bröllopet. Nervöst. Kul men underbart och nervöst. Nu kommer snart Freddi med vår bilpoolsbil så jag måste sticka. Skriver mer senare idag.

Bilden på brudgåvan som jag fick av Freddi, som jag önskat mig så mycket att jag petat upp sidan på favoriter hur många gånger som helst .)...och tjatat...förstås...visst är det vackert?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: