Smuleliten

14 augusti 2008 - Presentöppning del 4

Kategori: Secondhandbarn


Åsa och Freddi var ett par för tio år sedan. På vår bröllopsdag var Åsa trubadur och gäst. Med sin vackra stämma förgyllde hon vår dag och mellan varven hann hon med att krama om sin man Rune.
Barnen Isak och Ella kunde tyvärr inte följa med. 
Från familjen Möller fick vi ett ark med visdomsord för framtiden. Tusen tack för det men framför allt den vidunderligt vackra introduktionssången till vigseln "Amazing Grace" som vi försökte leta fram fina versioner av på internet innan, men gav upp och blev helt hänförda av Åsas - som var bättre än allt vi kunde hitta, från operasångare till massor av andra kända sångerskor. Åsa var sinnlig och vi var otroligt lyckliga över att hon sjöng.

(Ps. mer bilder på Åsa kommer finnas bland bröllopsbilderna som vi dock ännu inte sammanställt)

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Tabletterna från Klässbol med tranor på var en gåva från Elins mormor o morfar Antagligen kortet också

    2008-08-15 | 19:07:51
  • Elinleticia & Freddi säger:

    Anonym: Även om vi är tacksamma för att bli rättade, då det blev en röra bland alla bröllopspaket kommer anonyma kommentarer i fortsättningen raderas!



    Att inte skriva ut namn är direkt oförskämt. Vidare är namnet Elinleticia numera folkbokfört. Och efternamnet har aldrig varit Sundvall-Högabo, utan ändrades direkt till Högabo.



    Men tack för informationen.



    Dock är kortet som vi tackar för från Åsa och Rune Möller och deras barn. Om det råder inga tvivel. Vänligen respektera att vi inte vill ha anonyma kommentarer.

    2008-08-23 | 19:47:06
    Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här: