Smuleliten

23 augusti 2008 - Vi är tillbaka

Kategori: Vardagligheter


Vi är tillbaka i Sverige igen. Freddi har halsfluss och jag är helt däckad av förkylning. På flyget till Turkiet steg en skallig sammanbiten och smått fårad man på planet och både jag och Freddi slogs av hur lik han var John Locke i serien "Lost". Jätteballt!! Tills vi gjorde sammanslutningen - flygplan, Locke, ......är lika med? ren skräck -

Gaaaaaaaaaaah

Nu blev det inte så illa att vi hamnade på en öde ö tillsammans med någon drygdum läkare och vansinnesisbjörnar - MEN vistelsen i Turkiet var knappast någon genuin upplevelse. Vi var nämligen inte i Turkiet, utan i ett låtsasland som hette Turban Club och var jättelyxigt - men så  totalt opersonligt och där personalen var arrogantare än en stockholmare i Båstad under tennissäsongen.

Vi antastades av feta shrekbarn som skrek och kastade vatten och ryssar med stora håriga magar som dröp av svett. Enda tidpunkten på dygnet som man faktiskt kunde njuta av hur vackert det var, var typ klockan sex på morgonen innan någon hade vaknat. Resten av tiden kändes det ungefär som att vara på en stor flygplats. Faktiskt var bussfärden till flygplatsen resans höjdpunkt - för då fick vi se Turkiet som Turkiet säkert är på "riktigt". All-Inclusive grejen passade oss oerhört dåligt. Och faktum är att vi blev så besvikna på bristen på FRID - speciellt vid hotellets "relaxpool" som skulle vara enbart för vuxna (men snarare var en lekplats för snorfeta familjer) att vi begärde kompensation (som vi fick, även om den var rätt futtig) och smekmånad....noway.

Men nu är vi lyckligtvis hemma och lyckliga med tre katter som kräver och får uppmärksamhet. Trots att vi skulle behöva semester efter den här semestern, är vi rätt nöjda med insikten att hemma bäst, faktiskt stämmer för oss. Vi njuter aldrig så mycket som när vi kommit hem och det bådar ju faktiskt gott, för det är här vi ska vara 99 % av tiden. Imorgon börjar jag plugga på allvar igen och Freddi börjar jobba.

Turkiska ekorrar ser förövrigt ut precis som svenska ekorrar, förutom att dom bär slöja och stjäl våra kvinnor och öppnar restauranger med mat som man inte kan uttala namnet på. Dom jävlarna. Unisont vill vi säga - res hem!!! :)

Kommentarer

  • carra säger:

    Vad tråkigt att ni blev sjuka och har haft sådana trista upplevelser!



    Härligt att ni är hemma igen, dock. You have been missed.



    Kram,

    Carra

    2008-08-23 | 20:50:25
    Bloggadress: http://kreativitetsfnatt.blogspot.com
  • Kirsi säger:

    välkomna hem!!

    2008-08-24 | 07:52:55
    Bloggadress: http://kirsi.blogg.se/
  • M säger:

    Låter ju inte så kul :(

    Men..kunde man inte ta sig utanför där ni bodde och uppleva annat?

    2008-08-24 | 13:19:40
    Bloggadress: http://lickyourskin.blogg.se/
  • Elinleticia säger:

    Carra: och vi har haft lite cyber-abstinens :) det är skönt att vara hemma igen



    Kirsi: Tack!



    M: Jo vi försökte, och kom till Marmaris och områdena häromkring. Allting var kommersiellt. Alla butiker sålde samma grejer och det fanns bara en moskée - bara en sån sak. För att komma utanför skulle vi behövt lägga en hel del pengar på uthyrning av bil och kanske ytterligare på logi någonannanstans och de pengarna hade vi ju inte. Så det var synd. Man kan aldrig i förväg veta vad man kommer uppskatta av en semester (iallafall när det gäller charter) men med denna resa blev det uppenbart att vi passar bättre för annat - inte lika typecastat material :)

    2008-08-24 | 15:23:44
    Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se/
  • mana monroe säger:

    välkommen hem babe =)

    2008-08-24 | 18:00:49
    Bloggadress: http://manamonroe.blogg.se/

Kommentera inlägget här: