Smuleliten

17 december 2008 - Ångest

Kategori: Secondhandbarn

Den drabbar mig som julgröt. Simmar omkring i skiten. Vaknar efter en natt med mardrömmar och halsen är helt ihopsnörd. Vill gråta men kan inte. Allting är grått ute. Idag hade jag egentligen lektion. Jag klarade det inte. Inte heller återträffen för oss som reste till Polen. Jag vill bara gömma mig. Mila följer varje steg jag tar. Som om hon vet. Tunga dagar

Kommentarer

  • prÄllan säger:

    Kram!

    Jag önskar så att jag kunde lyft av bördan åt dig. Stoppat ner ångestmonstret i en säck och knutit den hårt och förpassat den till sophögen. Men det kan jag inte... men du vet att jag finns här!

    Istället ska jag dela med av min glädje. Vågen på -19,4kg. Jag kan gå ut med hunden nästan 3km (utan att vara döende och utan paus varannan meter). Jag är lycklig! På fredag ska jag noppa brynen och ta bort skägg o mustasch ;) Har inte brytt mig om det sedan innan skilsmässan, men nu vill och vågar jag. Vi ska bli med katt! I alla fall prova och se vad vofsen säger om det. Emys kompis katt fick ungar men de har redan fullt med djur i huset. Emy älskar den lilla och nu ska hon provbo hos oss. Hämtar henne nog i nästa vecka. Lilla Naiobe. Imorgon gtj i Halmstad. Första sedan operationene, nervigt. Sedan på kvällen skolavslutning. Hedvig ska sjunga solo, Himlen i min famn.

    Kram, kram, kram!

    2008-12-17 | 20:46:26
    Bloggadress: http://prellan.blogspot.com

Kommentera inlägget här: