Smuleliten

15 mars 2008 - Erektion en rättighet?

Kategori: Dylika dumheter

image1030
Bert Karlsson slår ett slag för alla män som har problem med att få upp staken. Till hamsterns fördel kan ju nämnas att han slåss för att han själv haft prostatacancer och tycker medlen borde vara subventionerade. Men en rättighet? Är inte det att ta i en aning? Huvudsaken ...eller hm...vad man nu säger...ligger väl inte i att få upp snoppen utan att kunna ha sex - i vilket fall som. Och det kan man ju utan att ha ståfräs. Faktiskt. Alla vi som käkar antidepressiva vet att sex (eg. lust)  faktiskt inte är någon rättighet. Inte vackert väder heller. Eller plasma-tv. Eller har jag helt fel?

(klicka på cigarren *som faktiskt bara är en cigarr* för att komma till Aftonbladets artikel om det stora hela *eller lilla*

Kommentarer

  • Hosanna säger:

    *haha* Ett höjdarinlägg, så rätt!

    2008-03-16 | 09:47:50
    Bloggadress: http://hosannas.blogg.se/
  • Elinleticia säger:

    Fast kände mig lite drygfittig efteråt...:)...har alla verkligen inte rätt till ett gott sexliv. Men som jag och älskling diskuterade under morgonen finns det faktiskt annat som bör prioriteras före hårda snoppar - som vanlig vård, mer pengar på psykvården och kunnigare personal (alltså personalutbildning) inom många områden som självskadebeteende och dylikt.

    2008-03-16 | 16:29:50
    Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se

Kommentera inlägget här: