Smuleliten

19 mars 2008 - Drömde så hemskt

Kategori: Secondhandbarn

*MARDRÖM*

Jag kan inte klättra ur drömmen för den håller mig kvar emotionellt. Han hade varit på fest och jag såg att något var fel. Jag fick dra ut det. Dra fram det "jag ser att  något har hänt berätta" och sen var det någon tjej. Och jag fick dra fram det också. Hur det hade blivit kramar, pussar och sen kyssar och att det bara var så. Men sen blev det konstigt för han tyckte inte att jag reagerade vettigt när jag blev så arg. Och jag gjorde slut för att markera och han bara såg lättade ut och sa att han skulle hämta prylarna senare.

Jag vet att det inte har hänt. Men i mig känns det som om det hänt och jag är helt tom. Det sjuka är att det alltid är så där när det tar slut. Det här stora heliga för alltid krossas under fötterna på "jo klart jag älskar dig, men...." och i menet ligger massor av saker gömda. Och klart man börjar rota och rotandet förstör en inifrån. Men det är ändå enkelt. Det är en vardag och solen skiner och det kunde varit igår eller imorgon. Och alltid tänker man att ett "göra slut" borde vara större. Inga fanfarer kanske, men hårdrocksmusik? Jag vet inte. Men inte så enkelt. Inte så enkelt som att säga "det här fungerar inte". Jag vet att det var en dröm, men det påminner mig om hur skört kärleken egentligen är. Jag tror inte det finns många som lever i stadiga förhållanden som inte tror att just deras förhållande är unikt. Det jag och F har är unikt, det känner jag i maggropen. Men tänk om? Tänk om det blir just så där och alla förhoppningar går om intet och jag kommer minnas den dagen i varje detalj. Vad jag läste, vad jag åt, vad jag gjorde, hur jag grät. Jag blir rädd.

Kommentarer

  • Ängla säger:

    Jag minns vad jag åt,hur jag grät och vad jag hade på mig...
    Jag minns hur jag trodde det hela var ett skämt, hur jag inte förstod, hur jag ville springa långt ut i natten och ställa mig i havet, i mörkret med vatten till knäna och bara skrika. Jag minns hur illamåendet sökte mig och jag minns att jag ville slå honom på käften.
    Jag minns allt.
    Jag var oförberedd.
    Jag avskyr det.

    Med detta vill jag säga att jag förstår dig.
    Rädslor kan äta upp en och drömmar likaså.
    Det är så otroligt svårt att låta dem vara vad de är och var.Det är så otroligt svårt att vara stark när rädslan tar över det sunda förnuftet. Ibland verkar det nästan som om man har förlorat det med!
    Kraumisar
    Ängla

    2008-03-20 | 15:56:25
  • Elinleticia säger:

    Som om någon drar undan mattan för en. Jag minns hur det kändes som om jag fick en kallsup. Jag blev helt tom och kall. Sen såg jag mig själv utifrån och jag fanns inte längre. Uppbrottet jag var med om tidigare är det värsta jag varit med om. Utan vidare funderingar. Skönt att höra att någon annan upplevt exakt samma sak. För det är verkligen märkligt den där känslan av att allting förändras, på bara några minuter. Då var man två och plötsligt är man ensam och trasig.

    2008-03-20 | 20:06:35
    Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se

Kommentera inlägget här: