Smuleliten

27 september 2008 - Att vara lycklig över

Kategori: Secondhandbarn

1. Jag står pall! De senaste dagarna har varit helvetet fram och tillbaka. Men jag vill ändå inte dö. För första gången på länge känner jag att självmord inte är en utväg. Jag är besviken och sårad över att mormor & morfar bröt kontakten med mig - när de förmanade mig för att jag brutit med mamma. Det beslutet tog mig elva år att komma fram till. Att bryta med mig gick bra mycket snabbare än så.
2.  Ideal är skottsäkra! Det kan man sannerligen vara tacksam för - eftersom det är sant. Sårad kan man bli ändå - men vet man vad som är rätt, håller man sig upprätt längre än de flesta.
3. Lill och Rolf. Lill vakar över mig som en själa-mamma. Mill sover här när Freddi jobbar och nätterna är ångestfyllda. Johan lånade ut sin mästerkatt som har svart bälte i tröst. Och Mad är också här.
4. Ekströms som vi fått allt bättre kontakt med efter bröllopet. De har sett mig växa upp. Nu är dom de enda kvar i mitt liv som sett mig under min barndom. Och dom har en lite mer nyanserad bild än jag tidigare har fått erfara av andra!
5. Petra - i rättan tid kom ditt kort till mig och Freddi. Vi blev otroligt rörda och glada att du skickade det! Tack!
6. Dennis dunsar ner med morgonmacka och kramar. Vill jag får jag åka motorcykel. Han är min svärbror nästan!
7. Martin Månsson - Tänka sig att någon är lika tokig som jag kring de specialintressen vi har. Hela tiden - när jag läser, ser film, så hittar jag saker jag vill prata med dig om. Du visade mig att mitt intresse inte är helt koko.
8. Freddi Freddi Freddi (du är först men du är så självklart mitt skäl att vilja finnas att jag nästan glömmer det ibland)
9. Att jag har feeling för fotografi! Jag kan se det själv numera!
10. Det finns inga vapen kvar att använda. Det värsta som kunde skett har redan hänt. Pyrrhusseger brukar det kallas. Jag ville inte ens ge mig in i striden. Förstod inte syftet med det. Och det gör jag fortfarande inte. Men nu är det gjort. Nu kanske jag aldrig behöver strida igen.

Kommentarer

  • prÄllan säger:

    Kram i miljoner!

    Jag älskar dina bilder. De röda höstlöven är ljuvliga.

    /Ällan

    2008-09-27 | 20:17:47
    Bloggadress: http://prellan.blogspot.com
  • elinleticia säger:

    Prällan: Dig är jag också väldigt lycklig över. Men det tror jag du vet. Du är bland det bästa som hänt mig.

    2008-09-27 | 21:08:28
    Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se/
  • Ingells säger:

    Det värsta som kunde skett har redan skett... förstår orden så väl..

    2008-09-29 | 08:18:39
    Bloggadress: http://ingells.blogg.se/
  • Martin Månsson säger:

    Kramar i massor!!

    2008-09-30 | 14:16:00

Kommentera inlägget här: