Smuleliten

18 november 2008 - Bilder från Sthlm

Kategori: Vardagligheter


C:s enorma komplex ute i hamnen med plats att göra spelfilm! Vi fick sova i V:s urcoola säng typ tre meter upp i taket som man kom upp till genom en spiraltrappa. V åkte skatebord genom lägenheten - det var nästan så man måste för allting var så himla stort!


På lördagen hade vi plåtning med Nils Nordin. Det är fotografen som tagit min profilbild som syns till vänster om bloggen (på blomman). Vi gjorde lite spejsade bilder med clownkänsla. På bild syns Freddi och vår trevliga fotograf som tog på sig en afroperuk dagen till ära. :)
Sist men inte minst lite bilder från Gåsmiddagen. Katten hette faktiskt också V som unga damen vi träffade och sov över hos dagen före. Katten var en corn rex eller något. Vi vill ha en kattunge av henne när fröken nypon låter henne yngla av sig....:) Jag träffade Fröken Nypons lilla son när han döptes. Det var tusen år sedan och nu är han elva och handbollsfantast. Lilla G var lite blyg men väldigt rar. Sen lekte vi med Dennis (det är han med den stora nosen) och oss emellan var det nog första gången som Freddi faktiskt fick bestämma lite över Dennis *blinkar*. Summa kardemumma var kvällen mycket mysig och ankan smaskens!

Kommentarer

  • Fröken nypon säger:

    Hej Elin

    Vill bara berätta att V har fått ungar, två härliga gråspräckliga killar. De föddes den 2 maj. Kom gärna och titta, ska skicka en bild på dem över mejlen.

    /Fröken Nypon

    2009-05-25 | 10:09:35

Kommentera inlägget här: