Smuleliten

17 augusti 2009 - Turåkning

Kategori: Film och media

Vår veckolånga turåkning blev betydligt mer lyckad än vår 45 minuter långa turridning. Denna resa hade vi planerat och sett fram emot i månader, så att inte åka var inte ens ett alternativ. Dock fick vi möblera om i resandet en hel del. Förskjuta och stanna någon natt extra på olika stället - så vi fick chans att vila ut efter allt släpande och slitande med rullstol och ben smärtor. Första 36 timmarna var dock stressigt. Kattungespan i Lund, picnic i Ängelholm med Dennis, Anders och Ebba-Kristina samt middag med Okkis husse och matte i Maglehem på österlen. Några timmars sömn för att sedan skynda vidare till Knäred för att hälsa på min 97 årige farfar, vidare upp till Torup för att ha fotosession med bedårande tvillingar och avslutning av dagen i Göteborg hos kusinbarn Jenni och hennes tvillingar.
Därefter varvade vi ner och tog en dag att shoppa i Göteborg. Mindre stressigt men nog så tungt med rullstol och icke handikappanpassade butiker. Stärkande för själen, urlakande för kroppen - så efter några timmar på stan var vi fullständigt slut och sov i 12 timmar.
Vi stannade en extra ´natt och åkte sedan vidare tilll Kode norr om Göteborg där vi kom att stanna 3 nätten hos underbara familjen Månsson. Vi sov, åt och tog det lungt och hann ändå med tre fotosessioner, resa till Henon för kattköp samt en avstickare till Strömstad för att besöka vänner över dagen.
Och slutligen tillbaks ner till Skåne med lilla Lyra i knät - som bara sover om man sjunger för henne,
En lyckad och mentalt stärkande semester.

//Freddi

Kommentarer

 • kirsi säger:

  oh my god sicken sötnos!!!

  2009-08-17 | 18:57:21
 • Elinleticia säger:

  Ja och mer bilder på henne väntar....du kommer hinna bli trött på sötnosen innan vi är klara :)

  2009-08-17 | 20:00:07
  Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här: