Smuleliten

8 september 2009 - Porträtt av klasskamrat

Kategori: Fotofrenesi

Tyvärr glömde jag blixten så bilden blev rätt mörk, får åtgärda det inom kort och plåta i bättre ljus nästa gång! Men jag gillar ändå porträttet. Det känns väldigt öppet och mjukt. En rofylld bild! P.s jag har fortfarande inte lärt mig alla namnen. Det är mitt värsta handikapp bortsett från dövheten och min groteska humor. Namn liksom bara flyger bort! Jag måste i princip sitta hemma med bilder och nedskrivna namn för att minnas och så går det ju aldrig till. Tvärtom förväntas man minnas alla namn efter två genomhälsningar och sen är det försent att säga något. Whatever. Jag får väl be om namn för att fråga vad jag ska skriva "under bilden" - för jag är en rackare! :)

Vi rackare behövs för att Världen inte ska stanna upp av pur uttråkning! Idag berättade någon en vits om skapelseberättelsen som var fnissrolig. Jag funderar på när jag kan berätta min om de två nekrofilerna....
kanske i samband med Jesus och Lazarus? :)

Kommentarer

  • Victoria säger:

    Måste säga att jag till 100% gillar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

    2011-05-07 | 00:40:08
    Bloggadress: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här: