Smuleliten

10 november 2008 - Fler filmomdömen

Kategori: Film och media

FANTASY
Det är omöjligt att göra en film av The Dark Material, men den här filmen är ett mycket bra försök. Välvalda skådisar, med en mycket begåvad ung tjej i rollen som Lyra och Craig & Kidman som hennes föräldrar. Bildmässigt vacker och i jämförelse med t ex Harry Potter böckerna - som blivit förstörda genom de kassa filmerna, är detta faktiskt godtagbart.



ROMANTISK KOMEDI
Banal men roande romantisk komedi med Heigel som gör ett bra jobb. Jag skulle aldrig komma på tanken att kalla den här filmen "Bra", men den tillhör trots allt en av de bättre filmerna i genren och är en helt okej avkoppling under en kväll. Den går an - och är du sexton (i sinne eller bokstavligt talat) så kommer du ÄLSKA den :)



MUSIKAL/KOMEDI
Fullständigt underbar film med bra musik och härliga skådespelarinsatser av bland annat Phieffer, Walken och John Travolta. När jag behöver en liten lyckokick så tar jag ner den här filmen och ser den. Den är fånig men hjärtvärmande och Travolta är faktiskt trovärdig som hemmafru.

Det här är en sådan film man blir glad av. På alla sätt och vis!

Kommentarer

  • E säger:

    Hej hej =)



    Vilka trevliga små recensioner =)



    Kramen =)

    2008-11-12 | 09:44:55
  • elinleticia säger:

    E: Hej älskade vännen. Hej hej. Saknar dig. Jag köpte förresten den där boken du pratat om några gånger, "Eglias döttrar", recension precis upplagd. Den var kul, sjuk men kul. Sjukt kul. Eller något. Kramar

    2008-11-12 | 20:52:03
    Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här: