Smuleliten

7 september 2009 - Porträtt från Hvilan

Kategori: Lyckligmapp

En av grabbarna i dövklassen som jag plåtade under en rast. Alla i gruppen är hur gulliga som helst. De gör att jag känner mig så välkommen och jag är inte ens med i deras grupp!!! (för att se bilden i svartvitt - som jag troligen kommer presentera den i min portfolio - gå till agador.blogg.se)

Kommentarer

 • Jennyk säger:

  nämen va kul se honom! han är alltid lika glad

  2009-09-08 | 17:47:23
 • marie säger:

  Hej ,vännen! Skickar lite kramar till dig o hoppas du mår bättre i benet och med förkylning.

  Såg att du skriver om Hvilan, jag har precis varit inne på deras sida och kollat,( igen ska jag säga) för jag ska dit på tors och träffa deras studievägledare. Funderar på att läsa in gymnasie betyg där ett år , kanske... Känner du till det väl? Är det så gemytligt som det verkar?. Har hört en del gott om den skolan. Här är allt bra , annars. jag har haft barnen nu i två veckor, och det är fullt upp med vardag och träningar och allt.men nu är de hos sin pappa, så jag och Dennis åker på "lill-semester" till Västergötland(Skövde) på fredag. Får se om han överlever möte med nyfikna systrar och mamma, hihihi....Jag tänker att kan kommer få sår i öronen av allt snack, men det får han ju ta , eller hur, haha...Som sagt, stor kram till er båda , så hörs vi och syns framöver!

  2009-09-08 | 17:59:35
 • Elinleticia säger:

  Jenny K: Jag har bara såna problem att minnas namnen på folk. Det är mitt värsta handikapp. Hur många orkar ta om det igen och igen!!! Och jag träffar så många där på Hvilan, så skriv gärna hans namn :) han är ju hur go som helst  Marie: Vad härligt det låter att åka på minisemester och mysa med de nyfikna systrarna...lol...ni kommer ha det jättemysigt. Kommer sakna er när ni är borta. Det var alldeles för länge sedan sist även om Dennis kikade in en dag när jag låg och läste och var så trött att jag inte orkade sätta på mig CI :)

  Hvilan är en underbar skola. Precis som alla ställen finns nackdelar, men fördelarna överväger! Personalen är go, stämningen väldigt öppen och man känner sig välkommen - vem man än är! Skolan rekommenderas absolut.

  2009-09-08 | 21:46:19
  Bloggadress: http://smuleliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här: